Kujt ja nxin jeten manaxheri/ja, ….t'ngrej doren!

Une s’para kam problem me njerezit qe nuk dine me manaxhu, ..ose qe e kane manaxhimin per here te pare. Ne fund te fundit, nuk kemi lindur te gjithe te ditur. Sidoqofte, i kam vdekje ata qe s’ja kane haberin manaxhimit edhe ne vend qe te behen sa me te hapur me vartesit e tyre qe te marrin “feedback” per menyren e manaxhimit, behen akoma me te eger e me te paafte.

Te gjithe kemi eksperienca te tilla. Dua te degjoj nga ju rastet qe ju kane lene mbresa per mire ose per keq nga situatat me manaxheret tuaj.Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.