Mami jot s’ishte e para e babit tend

Gjate rruges per ne pune, u be nja 1 muaj qe kaloj perball kesaj reklame nga wiskey kanadez Canadian Club.    Mendoj se qellimi kryesor i reklames eshte per te zhvendosur konkurrenten tjeter Crown Royal nga mendja e bleresve.

Ballina: Mami jot s’ishte e para e babit tend3 Responses (Add Your Comment)

  1. Mirë se e rihape faqen.
    E veçantë si gjithnjë. Përshëndetje.

  2. Me një Mami si kjo e fotografisë lihet edhe duhani 🙂

  3. Une do thoja: Ti s’e njeh hic tet ate, ai eshte nje kodosh qe s’e ka shokun dhe njeri me dy fytyra 😀

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.