Markat/Logot e partive politike Shqiptare, cfare reflektojne?

Ne rastin e partive politike, kjo marke eshte shume me e rendesishme sepse duhet te jete jo vetem nje mjet identifikues, por nje mjet qe krijon siguri, besim dhe shpreh karakterin e partise politike.

A jane disa nga “markat” e meposhtme kuptimplote? Cfare ndjenjash ju ngjallin?

]]>Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.