Mbreteresha Shqiptare e Poetry Slam (video)

Ne rrethin e sub-kultures se krijuesve dhe poeteve te rinj, ajo njihet me nofken “Gypsee Yo.”   Jonida tashme jeton ne Atlanta (Georgia) dhe ka fituar nje sere titujsh si recituese dhe poete ne konkurse te ndryshme.

Disa nga cmimet:

– Southern Queen of Slam (2008),

– Atlanta’s Slam Champion (2006 – 2009),

– 3 here National Poetry Slam gjysem-finaliste (2006 – 2008)

– 2 here vend te 2te Women of the World Poetry Slam in Detroit, MI (2009), dhe Columbus, OH (2011)

 Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>