Microsoft ve ne loje Ipad me reklamen e re

Microsoft ka filluar nje fushate te re reklamimi ku krahason tabletet e Windows 8 me Ipad.  Kete radhe ka zgjedhur zerin e Siri per te vene ne dukje mangesite e Ipad ne krahasim me Windows 8.  Ja reklama:

YouTube Preview Image

Ju qe keni Windows tablet, cfare mendoni?  Vertet me i mire se Android dhe Ipad?Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.