Mini-Dialog

Sapo ka filluar te shfaqet seriali “Mad Men” ne kanalin televiziv AMC (USA) qe bazohet ne nje kompani reklamimi ne vitet 60-te. Ne nje fragmet, nje marketer takon nje vajze ne bar edhe ky minidialog zhvillohet:

Marketeri: …e di si eshte puna?! Kemi lindur vetem e do vdesim vetem! Jeta na ve rregulla e udhekryqe qe te harrojme kete ide themelore, por une ja kujtoj gjithmone vetes. Njerezit qe takojme ne jete jane kalimtare.
Vajza: Po dashurine, …s’e llogarit?
Marketeri: Dashuria eshte dicka qe njerez si puna ime kane shpikur, per te shitur geta najloni.Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.