“Mos ha stres, ha VIPA chips!” haha

Ideja kryesore e reklames se meposhtme te bere nga agjensia B2 eshte “Mos ha stres, ha VIPA chips!”  …reklame e mire apo e keqe?!

..une them “WTF!?” (ose shqip ..”CKELKK?!?”)   😀Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.