Moto e Raiffeisen Bank – mendime?

Cfare mendoni per moton e Raiffeisen Bank “Ndryshojme jeten. PER TE MIRE!” (shih perfaqesimin grafik te motos me poshte).  A mendoni se eshte moto e gjetur?  Kush mund te jene te mirat dhe te keqijat e nje motoje te tille?Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.