Muri i Turpit: Faqja zyrtare e Bashkise se Durresit.

Menut jane te lena bosh, ashtu sic jane marr nga ndonje template. Madje pjesa me e bukur e faqes eshte nje sondazh me pyetjen:

Mendimi juaj per faqje?
Opcion 1 – Ka nevoj per permiresim
Opcion 2 – Mire?
Opcion 3 – Shume mire?

…mungon opcioni “Ca faqje?”

Faqjen mund ta gjeni tek http://www.durres.gov.al.One Response (Add Your Comment)

  1. Opcion 3 – Shume mire?

    Ka dhe me mire.

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.