Ne 2011-ten rroga mesatare e nje CEO ishte..

…$3.2 miljon dollare!  Ndersa CEO me i paguar ne bote eshte  John Hammergren i kompanise farmaceutike McKesson me nje rroge vjetore prej $131 miljon.  Figura e meposhtme jep me teper informacjon rreth CEOve me te paguar dhe shifrat e rrogave vjetore.

ceo-pay-infographicLeave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>