nextgenerationalbania.info – Fushata per re-brandimin e Shqiperise

Qeveria e Shqiperise ka nisur nje konkurs nderkombetar per te zgjedhur agjensine e marketingut qe do te marre persiper fushaten e brandimit te Shqiperise.

Konkursi eshte i perbere nga dy faza.  Faza e pare, afati i seciles mbaron me date 30 Prill,  kerkon qe agjensite konkurruese te dergojne nje pershkrim te shkurter te strategjise, nje logo dhe nje “tag/headline” (parrulle).

5 agjensi do te zgjidhen per te kaluar ne fazen e dyte.  Ne kete faze, agjensite e zgjedhura duhet te dorezojne nje plan dhe buxhet te detajuar.

Kush do te marri pjese me mua? 😉

http://www.nextgenerationalbania.infoLeave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.