No Comment: Reklame per perde dushi MOMAX.

Reklame per Perde dushi MomaX8 Responses (Add Your Comment)

 1. Gjo me te nyt skom pa…e urrej kete marke…me reklama te tilla un sdo ti blej kurre perdet e tyre.

 2. Kjo reklame ka fitu cmimin e arte ne 2006-ten per reklamat per produktet shtepijake.

 3. Jazik i qofte ! 🙁

 4. Packa sa e shpifur duket, ajo percjell me se miri mesazhin e kompanise dhe gjetja me duket teper origjinale.
  Eshte e veshtire te ngresh marken per nje sere produktesh qe nuk jane te konsumit te perditshem per me teper qe plotesojne nevoja kaq personale dhe “intime”.

 5. Damn!!! Kush ma nxori fotografine ne publik?????

 6. Gjergjo na dhjeve… Nuk e dija qe e paske bere sitin NSFW… Tashi s’futem me nga puna…

 7. Pastaj t’i Gjergjo vertet e ke lene pa koment artikullin, por te pakten duhet te shkruaje mesazhin qe percjell reklama:
  “If you don’t feel like watching the ugly man, just pull the curtain…Looks better, doesn’t it?”

 8. Gezuar vitin e ri dhe per shume vjet. Une u mundova te beja nje site me urime por nuk mund te them qe pati shume sukse (shiko http://vitiiri2006.blogspot.com/index.html) mbase duhet te kisha biseduar paraprakisht me ju per te bere nje cik marketim se ideja e sites nuk mu duk e keqe. Hajde gezuar edhe nje here dhe sa me shume artikuj dhe komente kete vit

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.