Nqs deshiron te be Google-sh dicka, Google me Bing.

Kjo pseudo reklama me poshte, ve ne loje “luften” midis Bing (Microsoft) dhe Google per motoret e kerkimit ne internet. Gjithashtu, nxjerr ne pah depertimin e fjales “Google” (si zevendesuese e fjales “Kerkim”) ne leksikon.

YouTube Preview Image


One Response (Add Your Comment)

  1. hahaha

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.