Perdorimi i rivalerise sportive per te shitur dicka tjeter

Nje billboard qe reklamon shitje makinash ne qender te Bostonit, e cila ngacmon ndjenjen e forte te rivalitetit midis Bostonit dhe Nju Jorkut.

 

image

 

“Ne u japim te gjitheve sherbim te mire, pervec tifozave te Yankees.”Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.