PeshkuPaUje, na ri-sillni Ezeta-n!

Se shpejti behet 10-vjetori i edicionit te pare te revistes Ezeta.   Nqs, s’ke degjuar ndonjehere per Ezeta-n, nuk te ve faj se projekti zgjati vec 1 vit e 16 botime u bene gjithsej.

Ezeta ishte nje “side-project” i Peshkupauje.com, dhe per mendimin tim ishte gjeja me e bukur ne boten e internetit shqiptar.  Jo vetem nga ana kreative (…u zgjodh nga Macromedia si nje nga 18 finalistet ne perdormin me te mire te Macromedia Flash), por edhe nga substanca.   Artikuj teper interesant mbi tema te ndryshme sociale dhe kulturore, si dhe letersi artistike.

Pavaresisht se u ben 10 vjet, botes se internetit shqiptar vazhdon ti mungoj nje publikim cilesor.

PeshkuPaUje, na risillni Ezeten!!

 

ezeta

 

 Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.