Peugeot 206!!!

Reklama ime e preferuar…

Please enable Javascript and Flash to view this Flash video.5 Responses (Add Your Comment)

 1. Oh yes, this is old and beautifull. I love it.

 2. Kjo reklama pati aq shume sukses kur doli (para 2vjetesh me duket mos me shume), sa qe po ti shikoje te rinjte rruges, neper makina, filluan duke leviz koken si ke fundi i vidjos…u be mode…. 😀

  Mu me duket se qellimi u arrit ne fakt, te gjith e njihnin reklamen, vetem nga ai xhesti kokes.

 3. C’ne cmimi me $?

 4. ….Pyetje qamet e mire, ulu ne vend 10 😀

  Ne fakt ne fakt…Peugeot, nuk fabrikon me makina sipas rregullave/normave Amerikane, si rrjedhoj komercializimi i ketyre automjeteve ne USA eshte e ndaluar, por gjithsesi ekzistojne vende ku mund te blesh pjese kembimi, per makinat e Peugeot-s qe jane shitur me perpara (dmth kjo marka ka shitur deri rreth viteve 90-92…dhe jo me pastaj)
  (Idem per Kanadan)

  Por cuditerisht per Ameriken e Jugut kjo nuk eshte e vlefteshme, ndaj edhe afishimi i cmimeve eshte ne $$$$$$$$$$$$ ….

 5. Ue, c’zyshe e rrepte!!!!!!!!!

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.