P&G …ja di vleren marketingut.

Sot P&G njoftoi se shitjet neto ishin rritur 27% per vitin. Arsyeja kryesore eshte puna e mire e marketingut dhe rikonstruktimi i shpenzimeve ne fushatat e marketingut.

C’dreqin te them me une?! Ja nje nga kompanite me te medha ne bote, qe normalisht duhet quhet dinozaur (jo nga madhesia por nga vjetersia — me i llaf, duhet t’jet gati duke u zhduk) rrit shitjet ne 18.ca miliard dollare. Jo 4-5%, por 27%.

Arsyeja?! …marketingu!! …e perseris: MARKETINGU!!!!Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.