Po humbasim rastin!

U bera rreth 3 dite qe kudo neper Chicago kur them qe jam Shqiptar, te gjithe me thojne: “Bushi ishte ne Shqiperi! …e priten si Rock star.” Disa jane kurreshtare te dine si ka mundesi qe e duan kaq shume Bushin tek ne. Nga nje ane dua t’u them qe ne Fushe Kruje, edhe Genc Ruli te shkonte do mblidheshin njerzit per te pare, le me Bushi — por s’do e kuptojne.

..sidoqofte, realiteti eshte qe Shqiperia tashme u vu ne harte ne USA. Nese me pare askush nuk dinte ku ishte Shqiperia e cfare ishte, tashme nje pjese e madhe e kane fiksuar emrin. Ne nje kohe, kur amerikanet mendojne se askush ne bote nuk i do, ..ne lejm koken per ta. Atehere ta perdorim kete moment per te reklamuar vendin tone. Ku eshte ministria e Turizmit me ndonje Infomercial rreth vendit tone? Ta reklamojne neper CNN apo Fox News (kanali i Bushisteve.) …hekuri rrihet sa eshte i nxehte.Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.