Postera te viteve 30-te per semundjet seksuale

Rastisa ne nje faqje interneti me reklama (shih me poshte) kunder semundjeve seksuale te viteve 30-te.  Ajo qe me beri pershtypje ishte reklamat lidhin gjithmone semundjet me femren — pra eshte femra bartesja dhe perhapesja e semundjeve te tilla.Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.