Princi William, Kate dhe Papa John’s Pizza

E para, monarkia Angleze ka kohe qe ka vdekur (s’kam asnje fakt ku e bazoj kete konstatim, por jam 100% i bindur) …nejse.   Princi William (qe per dreq ka filluar te shumtohet si i ati dita-dites) do bej dasmen e famshme keto dite, a keto jave ..s’jam i sigurte …nejse.   Ajo cka doja te vija ne dukje eshte qe nuk ka ngelur kompani pa u munduar te perfitoj nga zhurma mediatike e kesaj martese.

Them se cmimin e pare e mer Papa John’s Pizza, nje franshize amerikane, e cila ka bere nje pice me portretin e dy dasmoreve.   Themi qe eshte ide shume “…cheesy”

 Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.