Produkte tualeti per burra, ..po apo jo?!

Neper supermarkata e kudo, te gjitha dyqanet qe kane produkte tualeti jane te koncentruar me produkte per femra.  Meshkujt zakonisht kane nje cep te vogel me disa deodorante per djerse, nja 2 lloje brisqesh e 45 lloje shkuma rrojesh (a thua se ajo me arome portokalli t’rruan me mire se ajo me arome mente.)  Si shpjegohet qe nuk ka produkte bukurie/tualeti edhe per burra?

1 – Mos ndoshta problemi qendron tek te qenurit burre — ku shoqeria na dikton te mos bejme te njejtin kujdes ndaj lekures apo bukurise sic bejne femrat?  Perse ne epoka dhe civilizime te ndryshme, meshkujt benin po aq tualet sa edhe femrat — ndersa ne shoqerine tone kjo eshte tabu?

2 – Apo ndoshta problemi qendron tek kompanite qe s’dine si t’na marketojne produkte bukurije?  Fundja-fundit, edhe ne duam te jemi terheqes ndaj seksit femer.One Response (Add Your Comment)

  1. Po te pakten bankat nuk bejne diskriminime ne produktet qe ofrojne.
    keshtu qe nese merr nje depozite nuk eshte se shikohet gjinia.
    Mund te arrihej te krijohej ndonje produkt qe do ishte i vecante sipas njerezve?

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.