Punetoret dhe mediat sociale (Twitter, Facebook ..etj)

Ne nje faqe marketingu qe frekuentoj shpesh, po diskutohej per rastin e nje personi qe u pushua nga puna sepse “sjellja” e tij ne Facebook dhe Twitter, binte ndesh me kulturen e organizates per te cilen punonte.

Sipas kompanis, personi ne fjale kishte pranuar si “miq” disa nga klientet e kompanise dhe shpesh here dergonte mesazhe publike (status updates) ku pergojonte produktet e kompanise ose mbeshteste ndonje produkt te konkurrences.

Mediat sociale si facebook e twitter lejojne komunikim instant me miljona individe kudo ne bote.   Cdo komunikim qe ben ne faqet publike te ketyre programeve lexohet nga mijra individe, pavaresisht i drejtohen nje ose disa personeve specifik.

Lind pyetja:  Si mund te mbrohet identiteti i kompanise ne te cilen punon, por edhe e drejta jote si individ (edhe konsumator) te shprehesh preferencat e tua ne boten e internetit?Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.