Pyetja e dites:

Ketu tek kompania e cokollatave ku punoj, po mendojme te hapim nje faqe interneti me produktet tona. Qellimi i faqes do ishte informativ ku vizitoret do te mesojne rreth produkteve tona, dhe dicka rreth teknologjise edhe prodhimit te cokollatave.

Qe lancimi i faqes te krijoj gjalleri tek publiku edhe kurreshtje per ta vizituar — per mendimin tuaj — cfare mund te behet per te joshur sa me shume vizitor ne faqe, gjate diteve te para?



3 Responses (Add Your Comment)

  1. Te japesh cokollata fales. Te krijosh nje fare konkursi. PSH – pjesemarresit te dergojne histori personale nen 500 karaktere ku cokollata eshte protagoniste. Fituesit i jepet nje cmim ne varesi te buxhetit… pastaj c’te te them une ty… ti je vete gjeni marketingu…

  2. Zakonin që kanë kinezët për të futur mesazhe dashurie tek letra e ambalazhimit (që e përdor edhe Ferrero) mund të jetë ngacmues për të rinjtë dhe të rejat, për t’i shtyrë që, jo vetëm të hanë por edhe t’i dhurojnë përditë të dashurit/të dashurës.

  3. Ed, eshte nje kompani qe quhet Chocolove ketu ne USA qe ben te njejten gje.

    http://www.chocolove.com/

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.