Reklama e The Guardian fiton Clio Awards

Reklama e The Guardian, per te cilen kemi folur ne blog rreth 1 vit me pare, eshte fituese e cmimit prestigjioz te reklamimit Clio Awards si reklama me e bukur e vitit .

Reklama ne fjale quhet “Three little pigs” dhe ve ne dukje aftesite investigative te gazetes Angleze “The Guardian” duke marre si shembull perrallen e famshme per femije me 3 derrkucet e vegjel.  Ideja e reklames eshte se si the guardian i ofron publikut kendveshtrime te ndryshme (nepermjet gazetes, web-it, videos ..etj) per te analizuar ngjarjen ne spektre te ndryshme.

..rishikojeni reklamen me poshte:

YouTube Preview Image

 Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.