Reklama inspiruese ne print!

kliko ketu per ta pare me qarte.

Hyr ne brendesi te artikullit per te pare te tjerat.

iwc_watch.jpg

923.jpg

Kjo e FedEx ma hoqi trunin!!3 Responses (Add Your Comment)

  1. …Mu kjo e ores me pelqeu 😀 ….
    gjynaf qe autobuzi i unazes nuk kishte te njejtat rripa per tu mbajtur 😀 …

  2. Pervec terheqjes se vemendjes reklama e nail biter nuk mendoj se krijon ndonje reagim qe te shtyen te blesh kete produktin per te mos ngren thonjte. Ndoshta do te tregoj se sa keq dukesh me doren ne goj duke kafshuar dhembet?

  3. E “nail bitter” dhe FedEx s’me duken shume te qarta, ajo e orave percon nje ide shume interesante dhe nuk harrohet pasi e ke pare.

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.