Reklama me e mire e birres – Carlton Draught

Reklamat e birrave jane nga reklamat me te bukura, me terheqese dhe me komike ne TV. Sidoqofte, une mendoj qe reklama me e bukur eshte kjo me poshte e Carlton Draught.

Ne kete reklame, jo vetem nxjerrin ne pah produktin, por kenga qe e shoqeron nxjerr ne pah edhe arsyjen pse po behet reklama: “This is a very big ad, …it better sell more beer!” (Kjo eshte reklame shume e madhe, …duhet se s’ben t’shesi me teper birre!” ).

Por kryesore ne reklame eshte ndjenja e harese, freskise dhe shija!

Please enable Javascript and Flash to view this Flash video.One Response (Add Your Comment)

  1. Ah, i see. Well that’s not too tricky at all!”

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.