Reklama neper rruget e Parisit

..nejse, te mos zgjatem, para disa ditesh dola dhe i kam bere fotografi disa reklamave qe m'u duken interesante. Reklamat vijojne me poshte:


Kjo reklame eshte per t'u mbrojtur nga rrezet e diellit qe shkaktojne kancer lekure. ..m'duket shume e arritur.


..une kete s'e kap fare. C'lidhje ka kjo vajza? C'do te thote gjesti i saj? Mund te jete dicka Franceze qe s'e kuptoj.


..edhe kjo eshte shume terheqse nga ana grafike (..pervec asaj plakes qe futi koken)


Kjo eshte moda e fundit neper rruget e Frances!! 😀 ..Lafayette eshte nje qender tregtare e madhe me veshje e gjera shtepijake. Si ju duket kjo reklame?


..eh, as ne France nuk i shpeton dot kraheve te gjata te marketingut hollivudian!]]>Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.