Reklama skandaloze e Sprite

Seksi shet!

Ne artikuj me pare kam trajtuar temen e seksit ose kam vene reklama te ndryshme qe luajne me iden e “seksit” si ky artikulli ketu. Por kjo reklama e Sprite ne Gjermani kalon cdo kufi!  Reklama ne fjale u hoq menjehere nga Sprite sapo doli ne qarkullim per arysje qe do i shihni me poshte.

(po ishit ne orar te punes, ulni zerin e kompjuterit)  🙂2 Responses (Add Your Comment)

  1. pse e paskan heq…! qeka reklame e bukur

  2. Vertet kane paguar ata te Pepsi-t per kete?

    …nje koment; po ta kish lujt Heidy Klun me te shoqin do kish qon ma origjinale…mbase eshte ajo qe ka kerku ta heqin LOL 😀

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.