Reklame: Beeejoome t’pjekmee

Per ata qe jetojne ne USA dhe i ka marr malli per ate robin e lagjes qe bredh neper rruge duke therritur “Beeeejooomeee t’pjeeekmeee,”  produkti i meposhtem do ju zgjoj mallin e kaushave 10 lekshe (qe tani jane bere 200 lekshe ..me t’vjetra).

Sa here i shijoj, m’kujtohet Biu (entrepreneur-i i lagjes)  ul karshi furrneles me i tenxhere t’madhe duke perzi bajamet.2 Responses (Add Your Comment)

  1. Po kete prurje e paska bo daja i qofteve si guest blogger?

  2. Ahahaha …me sa lexova ke postimi i fundit, daja i ka hyre poezis, jo biznesit. …megjithse do e ftoja me gjith qef.

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.