Reklame: Kend i lezetshem konceptimi

Ne reklamen e meposhteme, te bere nga Washington Lottery, nje ze gruaje mer ne telefon numurin e sherbimeve urgjente 911 ..dhe biseda incizohet. Teksti eshte ne anglisht, me vone do mundohem ta vendos ne Shqip. ..sidoqofte, eshte kend interesant konceptimi dhe terheqes sepse eshte ndryshe nga reklamat normale qe jemi mesuar te shohim.

http://video.google.com/videoplay?docid=-6608702066794911916&q=Washington%27s+Lottery&pr=goog-sl

Sapo e perktheva ne shqip djalogun ..eshte i fort fare ..

Operatori ..Ndihma e shpejte. Cila eshte urgjenca juaj.
Zonja ..duhet te me ndihmosh!
Operatori ..qetesohu zonje. Te lutem me thuaj c’po ndodh.
Zonja ..Duhet te me ndihmosh, te lutem!
Operatori ..zonje nuk te ndihmoj dot po nuk u qetesove dhe nuk me thua c’po ndodh.
Zonja ..postjeri! ai ..ai eshte pertoke. Nuk merr dot fryme!
Operatori ..Ok zonje. Kam derguar nje ambulance. Duhet qe te qetsoheni.
Zonja ..o zot! o zot!
Operatori ..cfare po ndodh zonje?
Zonja ..o zot! Ai po fillon te marr fryme!
Operatori ..Dua te ulesh ne toke dhe ti kontrollosh fytin.
Zonja ..Ahh! (kercitje metali)
Operatori ..ca ishte ajo zonje?
Zonja..o zot.. Ai s’po mer me fryme!
Operatori ..ok. Ambulanca eshte pothuajse atje. Vetem me thuaj c’ndodhi.
Zonja ..I dhash nje bilete llogarije dhe ..
Operatori ..Duket sikur eshte vetem n’shok, zonje.
Zonja ..Oh jo! jo.. Ai fitoi $200,000..
Operatori ..dhe i rane te fiket?
Zonja ..Jo! E bera m*t me tigan dhe ja mora bileten mrapsh. (kercitje metali)
Operatori ..ca eshte ajo zonje?!
Zonja ..Ahhh! filloi me mar fryme prap.

Bileta e festave. Kujdes kujt ja jepni.Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.