Reklame me apo pa shije?

image

Mbishkrimi: Ramazan i ShenjteOne Response (Add Your Comment)

  1. Reklame shume shume e keqe.
    S’di nese kane reaguar kompetentet e fese, por kjo eshte kufër, ngjan sikur po i lutet Coca Colas. E kjo eshte e ndaluar ne islam, ngase lutja i drejtohet vetem Zotit dhe askujt tjeter.
    Shtoja ketu ato teorite konspirative rreth CC se eshte kunder islamit, dhe se financon shtetin izraelit, atehere s’ka se si te mos jete me e shemtuar.

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>