Reklame Mercedesi …alla Shqiptarce

Cfare moto mund t’i vesh kesaj foto?  Them “Mercedes-Benz, ..si kjo s’bo nona!”9 Responses (Add Your Comment)

 1. 😀

 2. :))

  p.s: se marr vesh pse nuk me del linku jot.e kam vene ne faqe por se hap dot prej andej

 3. jo vallahi, nuk bo nona.

 4. Përdore për çfarë të duash; prap mbetet Benz! Si duket 🙂

 5. Ec atyyyyyyyyyy, edhe gomeret e Peqinit do e kishin zili!

 6. firma bencit po ta shihte do e mbyllte .gjithe ai benc me emrin luks te perdoret per hamall.ka mjete te tjera per transport.

 7. Shume interesante kjo, sidomos ajo motoja

 8. shum perfekta kjo shance si do mos motoja

 9. KUDO PER QKADO !!! MERCEDES BENZ

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.