Reklame pa lidhje fare!!

Sidoqofte, sic ndodh gjithnje ne raste te tilla, Birra Tirana ja kishte lene stafeten birres Stela. Vetem se birra Stela, ndryshe nga konkurrentja tjeter, nuk kishte vene nje grua anemike ..por kishte vene Erion Bogdanin. Shqeva syte! Mesazhi: ” (Bogdani) ka nje sekret, eshte birra ..”

C'dreqin do Bogdani qe reklamon Birre? ..po c'dreqin do Stela qe reklamon me Bogdanin? Te gjithe e dime qe birra s'te ben mire. Epo te thuash qe sekreti i nje prej lojtareve te kombetares tone eshte birra, eshte krejtesisht allogjike! …besoj se reklama vijuese me Bogdanin ne Shqiperi do te jete kjo ketu poshte.

]]>Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.