Reklame: The Guardian – gazetari e hapur

The Guardian ka hedhur ne treg nje reklame te re me nje kend interesant per te vene ne dukje qe per cdo artikull kjo gazete merr parasysh te gjitha anet.  Shiheni vete me poshte dhe na thoni c’mendoni.

YouTube Preview Image3 Responses (Add Your Comment)

  1. Nuk me le shije te mire. Eshte pa diskutim e zgjuar ne prezantimin e deri ku shkon analiza e hetimi i medias ne fjale, apo ne paraqitjen e perfshirjes se audiences si aktor jo me pasiv por perralla e tre derrkuceve nuk duhet te cenohet ne mendjen e askujt. Te vertetat e rrefyera nga perrallat (jo te Disneyt, por ato qe jane te pakten po kaq te vjetra se kjo e tre derrkuceve) nuk vlen te cenohen. Mua me le shijen se per hir te megastruktures qe ka, dhe per ti dhene buke dhembeve te saj, the Guardian arrin jo te analizoje plotesisht a nga ane te tjera, por vetem te ndertoje deri dhe ne nje realitet absurd.
    Megjithate kuptoj qe shija ime personale eshte krejt e lidhur me faktin se nuk ben te “ma cenoje njeri perrallen”.
    Te pranuarit te shumeformesise se realitetit, cenimin e vertetueshmerise se linjes se vetme ne nivelin e paraqitur ketu, e shoh trullosese te mendjeve te njerezve dhe perfshirese ne qorrsokake shume me te pandricuar sec u lihet te besohet atyre me pseudo protagonizmin qe thekson spot-i.

Trackbacks:

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.