Rrofsh CNN per budallepsjen e masave!

Nuk mund te rrij pa thene dicka kur me vrasin syte shkrimet me idjoteske qe “shiten” si lajmet me te rendesishme te momentit.  Ozzy eshte Neandertal?! Rrofsh CNN (printscreen siper)!!  Ne nje moment kur pas 3 ditesh do jete nje nga zgjedhjet elektorale me te rendesishme te dekades ne USA, ne vend qe te mireinformohet publiku per gjera qe vertet ndikojne ne jeten tona, faqet e gazetave mbushen me pseudo-lajme “pop.”One Response (Add Your Comment)

  1. 🙂 Lajmi i mesiperm edhe mund te pranohet si Gossip idiotesk! Mund te kete plot fansa (High) te Ozzyt qe e lexojne dhe i fusin nje te qeshur, por problemi, mendoj une, eshte kur gjera te tilla si ne videon me poshte behen nga gazetare te CNN!

    http://www.youtube.com/watch?v=eYU7pdGfrUM

    Intervista qe Julian Assange po i jepte gazetares se CNN ishte pikerisht pas nxjerrjes se fundit te “lajmeve” mbi Irakun… Ky eshte Idiotllek Gazetaresk dhe dizinformim i publikut te gjere! 😀

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.