Sa eshte ora? …pyt McDonalds!

Dicka tjeter interesante, ne Paris, te gjitha Mc.Donalds jane pajisur me internet WiFi. Pra, mund te marresh laptopin me vete e te perdoresh internetin nderkohe qe te behen duart gjith salce, majoneze, mustarde ..e dreq! …ide gjeniale!!Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.