Shqiperia me perdorim interneti me te ulet

Vetem 54% e popullates shqipetare perdor internetin. 10% me pak se Bosnia me 65% te popullates qe perdorin internetin.

imageOne Response (Add Your Comment)

  1. Ne vitin 2013 perdorimi i internetit ne Kosove ka qene 76.6% (http://www.telegrafi.com/ekonomi/penetrimi-i-internetit-ne-kosoves-76-6-46-16222.html)

    Keq qe shume pak perdoret potenciali i vertet i internetit 🙁

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.