S’po i duket fundi humneres.

Keto jane titujet e lajmeve te dites se sotme: ..keq, ..keq, ..mos e me keq.

“Humbja globale nga gjendja financiare arrin shumen $1.4 trilion.”

“Paketes stimuluese te Pekinit i bie bateria”

“AIG i duhet edhe $40 miliard me shume ndihme nga qeveria”

“Fannie Mae raporton humbje prej $29 miliard per tremujorin e trete.”

“Circuit City falimenton duke marr me vete edhe borxhin prej $118 milion qe i kishte HP-s.”

“DHL mbyll pjesen me te madhe te biznesit ne Amerike duke mbyllur rreth 10,000 vende pune.”

“GM: vlera e aksioneve te kompanise arrin piken me te ulet qe prej 65 vjetesh.”3 Responses (Add Your Comment)

  1. cfare ke o burre i dheut qe na prish gjakun qe me mengjes?

  2. Hiya, have you discovered Zippy Fat Loss? (Go Google it) You will find out about the serious crimes we commit against ourselves. With Zippy Fat Loss, you will discover how to burn off fat quickly.

  3. Multa bafta!!!De ce sa nu incerci? Nu te pune nimeni sa faci toata viata asta daca nu-ti place. Poate tu ai vocatie de profesor si o sa-ti placa la nebunie. Oricum iti prinde foarte bine. Devii un om foarte organizat dupa ce trebuie sa jonglezi cu prezente, referate si alte d-astea.

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.