Spote televizive nga universitetet e Shqiperise

Rastesisht pash nje Youtube nje spot televiziv nga Universiteti Vitrinat, dhe kjo me ngjalli interesin per te pare se si prezantohen ne reklama televizive universitetet e ndryshme te Tiranes.    Me shume nga te gjitha me pelqeu “punch-line” pa lidhje i institutit te stomatologjis/infermieris Medicadent; “Medicadent: E ardhmja juaj Evropiane!”   Dmth qe do gjesh pune ne Evrope?  Cfare eshte konkretisht nje e ardhme Evropiane?

Epoka University

 

Universiteti Kristal

 

Universiteti UFO

 

Universiteti Vitrina

 

Universiteti Nderkombetar i Tiranes

 

Shkolla Medicadent

 

Uni. Marin Barleti

 

 One Response (Add Your Comment)

  1. Sa cop cop ishte spoti i vitrines, sikur po shisnin mall, bere gjith lista e programeve, dhe 1 minut me dhone numrat e telefonave!

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.