Tabela Periodike e Content Marketing

Kjo tabele e krijuar nga eConsultancy eshte vegla me e vleshme per marketingun mediatik.  Jo vetem qe te tregon cfare duhet te besh ne cdo moment, por edhe pak a shume te tregon se cfare rezultatesh duhet te presesh. 

Sidoqofte, po nuk e pate te qarte mesazhin qe ke per konsumatoret, kjo tabele pak vlere do te kete.

imageLeave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.