Takse per arkat e kursimeve!

…titullin e them kot, se s’kane shkuar punet akoma aty!

Realiteti eshte qe po kalojme nje nga krizat financiare me te medha.  Bankat vazhdojne te mos qarkullojne parate ndermjet tyre ngaqe nuk kane besim qe parate do t’u kthehen.  Gjithashtu, ky sezon shitjesh ka qene nje nga me te kqinjte ne histori (per te mos thene “me i keqi”)

Federalet sot ulen perqindjen e huamarrjes nepermjet bankave ne 0-.25% (..kot per kurjozitet: cfare do te ndodhte sikur kjo perqindje te ulet deri ne negativ – per shembull (-.25%)? )

Sidoqofte, Federalet po vuajne aq shume qe te lirojne qarkullimin e parase, saqe them se do fillojne te na taksojne edhe llogarit e ruajtjes qe kemi neper banka.  Sa me e madhe llogarija, aq me e madhe taksa!   Ne fakt, tani qe po e mendoj s’me duket ide e keqe — sidomos kur marr parasysh qe ate $100shin qe kam ne arken time te kursimit s’ka c’takse te me marrin.2 Responses (Add Your Comment)

  1. Gjergjo futi paret poshte dyshekut ene mos boj llafe mo…

  2. Plako ate kompanin tate e du shum!

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.