Te kopjosh, a te mos kopjosh ..kjo eshte ceshtja.

Ne artikullin “e famshem” te AA Gill per Shqiperine, ne nje fragment shkruhet qe neper rruge shihje te rinj e te reja te veshura me produkte te fallcifikuara te firmave te shtrenjta (Versace, Gucci, etj.) Artikulli ne fjale eshte sterrdiskutuar kudo, por nga ana e marketingut dhe markes, me lindi pyetja: Eshte gje e mire kopjimi i produkteve te shtrenjta, apo gje e keqe?

Une besoj ne thenien “kopjimi eshte komplimenti me i mire per nje marke.” Ju, si mendoni?]]>Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.