Tea Party

Shume vemendje po fitojne ne median Amerikane ky grup i vogel ultra-konservativ.

Mesimi eshte qe: sa me shume zhurme te besh, aq me shume vemendje merr nga mediat, dhe keshtu zgjerohet dhe audienca jote. Kjo vlen per cdo produkt, ide apo fushate marketingu.Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.