Think BIG (…boobs)

Agjensia marketingut Biedermann McCann vendosi te bej nje reklame ne print per vetvehten (shih reklamen me poshte).   Ideja e reklames eshte qe klientet vijne tek Biedermann me ide te vogla e te pashtjelluara mire, dhe Biedermann u ofron idene/zgjidhjen perfekte.

Mendoni se eshte efektive kjo reklame? Pse?
Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.