Tirana Street Style

Ne nje kohe kur mediat, forumet edhe mediat sociale jane mbushur me parrulla politike, nje blog i vogel sjell freski dhe dicka te bukur nga rruget e Tiranes (foto poshte).

http://www.tiranastreetstyle.com

20110428-123126.jpg

 

 Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.