Travelers Insurence ..reklame interesante.

Po ta kesh siguracionin ne rregull, je gati per cdo gje.

Please enable Javascript and Flash to view this Flash video.2 Responses (Add Your Comment)

  1. video-ja nuk punon! 🙂

  2. Te me falni per videot, sepse gjate kohes kur faqja nuk po funksiononte humba nje pjese te mire te artikujve edhe lidhjeve te reklamave. Do mundohem ti rilidh ..ngaqe eshte pune manuale, do haj pak kohe.

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.