Twitter IPO hapet rreth 80% me larte se cmimi i paracaktuar prej $26/aksioni

Po jetojme nje moment historik ala-2001 dot.com “boom”.  Tregu i ka dhene Twitter nje vleresim mbi 40 here me te larte se te ardhurat (jo fitimi, por te ardhurat vjetore).

Me pelqen shume Twitter si platforme, dhe them se ka mundesi te behet produkt i qendrueshem dhe i rendesishem si forme e medias.  Sidoqofte, per nje kompani qe nuk ka fitime (ne fakt vazhdon te humbase) dhe nuk ka nje strategji te qendrushme per t’u bere fitimprurese, vleresimi eshte i pabaza.   Sic me tha nje mik sot ne mengjes: “Ketu bie era “pump & dump.”

Me vjen keq per ata qe e blene ne mengjes me $50 aksionin.  Shpresoj ta kem gabim, por do shihemi prap pas nja 3 muajsh kur vlera te jete diku tek $12-13.One Response (Add Your Comment)

  1. Bile ti e paske mbivleresuar me $12-13.

    Facebook kishte shume burime te te ardhurave, dhe shihe cfare e gjeti pasi doli ne burse, lere me Twitter qe nuk po mundet te cohet ne kembe

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.