Uji i Cezmes i shpall lufte Shishes

Per kurjozitet, a pini uje nga cezma? Po te jeni si une, shpesh here do e pini thjesht per t’iu kundervene dikujt qe pak caste me pare do kete thene “mos pi uje cezme, se s’pihet.” Nje pjese e mire e miteve rreth ujit te cezmes e kane perhapur vete industria e ujit me shishe, e cila brenda pak vjetesh eshte kthyer ne industri miljarda dollaresh thjesht duke bindur njerezit qe uji i cezmes nuk pihet.

S’ka me! Ujit te cezmes i ka sosur durimi e ka vendosur ti shpall lufte rivalit me shishe. Kohet e fundit eshte hapur nje faqe “Virale” interneti me titullin “Start a Lie (Fillo nje Genjeshter)” ne te cilen
mund te shkruash nje genjeshter rreth ujit me shishe e t’a perhapesh neper internet.

Adresa eshte Fillo nje genjeshter rreth ujit me shishe3 Responses (Add Your Comment)

  1. Ketu ne Shqiperi vetem nga halli e pijne njerezit ujin nga cezma, e shpirti i kundershtimit per te pire uje cezme s’ka vend ketu 😀

  2. Aman mos ma permend ujin e cezmes se bera gabim qe e piva.

  3. ma e forta ka qene kur njera (s’po e permendi emrin) ka pranuar se e marrin ujin nga rezervuari dhe e fusin ne shishe. Natyrisht e “pastrojne” dhe e shesin $1 per 330ml.

    on another note: Gjergj, shume flmn

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.