Universitetet ne Shqiperi dhe Facebook

Ne USA, nje studim tregon se 80% e universiteteve kryesore e perdorin Facebook ne procesin e rekrutimit.  Gjithashtu, 70% e universiteteve i vene peshe profilit ne Facebook te nje kandidati per te vendosur nese do te pranohet apo jo.

Jam kurjoz te di nese ka universitete qe ne Shqiperi qe jane aktive ne Facebook.  Me “aktive” nuk po them qe kane faqje dhe vendosin artikuj, por qe e perdorin aktivisht si mjet komunikimi me studentet?  A e perdorin Facebook si vegel  rekrutimi?

 5 Responses (Add Your Comment)

  1. Marin Barleti e ka kanal mjaft te rendesishem web-in, sidomos Facebookun, nje kanal fort i ndjekur dhe i preferuar nga te rinjte

  2. Anxhela, e kam vene re. Edhe publiku e perdor si mjet komunikimi me universitetin edhe kur nuk jane nxenes.

    Bravo i qofte. Jam i sigurt qe po ja shofin rezultatet. Do ishte me interes te shikoje nje sondazh per te pare se cilat nga veglat e rekrutimit jane me efikase per kete shkolle: panairet, llafi i gojes, fb …etj.

  3. Gjithashtu dhe UNYT, ka pervec faqes te vete, edhe grupin ku jan pjestar student dhe alumni.

  4. Do i hedh nje sy.

  5. Faqja ne Facebook e Universitetit Epoka eshte me e madhja ne vend. Perpos kesaj, Epoka ka dhe faqe te twitter, flickr, youtube, linkedin etj dhe i kushton rendesi medias sociale.

Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.