Ndergjegjesimi ndaj dhunes ne familje

Pas kesaj reklame per mbrojtjen e femijeve nga dhuna, asnje reklame tjeter qe kam pare (e qe do shoh) nuk ka per te me hyre me ne sy!

 

 

 Leave a Reply

Formatting: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other Entries

Rreth konsumerizem.com

konsumerizem.com eshte blog qe diskuton kryesisht tema rreth marketingut dhe sjelljes se konsumatorit. Artikujt (c) Gjergj Dollani.